SELECTED BY MODE MARCHÉ TEMPORARY CONTEMPORARY STORE

Al 13 edities lang laat mode evenement Mode Marché een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de Ondernemersweek Binnenstad Rotterdam zal Mode Marché twee weekenden lang haar eerste winkel openen in het Timmerhuis op de Meent. De winkel, die zal neerstrijken in het bruisende centrum van de stad, vormt de pilot voor het initiatief van het Rotterdamse evenement om leegstaande panden in stadscentra tijdelijk te vullen met unieke producten.

Mode Marché laat een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. In de winkel vind je een unieke selectie modeontwerpers zoals de über hippe  laarsjes van Bottines, de sieraden Charlotte Wooning, zomerse outfits van Madé,  tassen van Philomijn, shawls van Kirsty Nagel en nog heel veel meer Dutch fashion! Daarnaast zijn er ieder weekend unieke aanbiedingen, acties en andere verrassingen in de winkel te vinden!

SELECTED BY MODE MARCHÉ TEMPORARY CONTEMPORARY STORE
Vrijdag 21 juni: 16:00u tot 21:00u
Zaterdag 22 juni: 12:00u tot 18:00u
Zondag 23 juni: 12:00u tot 18:00u

Vrijdag 28 juni: 12:00u tot 21:00u
Zaterdag 29 juni: 12:00u tot 18:00u
Zondag 30 juni: 12:00u tot 18:00u


LOCATIE

Timmerhuis
Meent 119 – 127
Rotterdam

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in