Pop-up Store opening deze vrijdag!

We openen de ‘Temporary Contemporary Store’ in het Timmerhuis aanstaande vrijdag om 16u! En om 18u gaan we dat vieren met drinks, music, Living Dolls, nice people and lots of designer stuff to buy!

Shop de komende weekenden bij onder andere:
Barbara van der Zanden, C. Cruden, Carrés Géants, Charlotte Kan, Charlotte Wooning, Eleonore de Ruuk, Kirsty Nagel, Lily Houben, Madé, Marcha Hüskes, MLY, Olga Korstanje, Philomijn, Rianne de Witte, SHPPR, SPRDLX, Tesj en nog meer designers!

See you this weekend at the Temporary Contemporary Store!

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in