Mode Marché Supershopping Sale: FINAL 3 days!

Het laatste weekend van de Mode Marché pop-up store is hét moment om de beste deals te scoren! Je wilt toch niet alleen maar in je Zara-H&M-Bershka-Mango-en-alles-wat-daarop-lijkt-outfit lopen?Basics stijl je af met echte fashion, die met hart en ziel gecreëerd is…Shop dit weekend bij 15 designers voor de bekende Mode Marché stock sample prijzen!SALE en unieke stuks van onder andere:

Barbara van der Zanden, Blake 7, C. Cruden, Carrés Géants, Charlotte Kan, Charlotte Wooning, Eleonore de Ruuk, Kirsty Nagel, Lily Houben, Madé, MLY, Olga Korstanje, Philomijn, Rianne de Witte, SHPPR, SPRDLX, Tesj en nog meer designers!

Het weekend starten we in stijl tijdens ‘Rotterdam Laat Open’, met beats, drinks & goodiebags! Vrijdag krijgen de eerste 30 designer shoppers een coole Mode Marché Goodiebag terwijl de DJ fashionable tunes draait! Dat is nog eens echt supershoppen!

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in