Sleep & Shop at the Hilton

Begin heerlijk uitgerust aan het VIP Shopping Hour na een nacht en ontbijt in het Hilton Rotterdam! Van Mode Marché gaat menig fashionista watertanden. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en de eerste keuze! Tevens maken VIP Shoppers kans op te gekke prijzen zoals de inmiddels beruchte ‘Supergoede Goodiebags’.

Speciaal voor Mode Marche VIP Shoppers bieden we een uniek Hilton arrangement:

  • Een overnachting voor 2 personen in een hotelkamer naar keuze
  • Ontbijt
  • Twee kaarten voor het VIP Shopping Hour

Zin in een superdeluxe Mode Marché? Klik dan hier!

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in