Save the date! Zaterdag 10 mei 2014!

Mode Marché, de stock sample sale voor échte modeliefhebbers, is klaar voor het nieuwe modeseizoen! Op zaterdag 10 mei strijkt Mode Marché wederom neer in het heropende Hilton Rotterdam; de ideale gelegenheid om je lente outfit te scoren en een frisse garderobe voor de zomer! Het evenement blijft immers de plek voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met veel vertrouwd én nieuw modetalent.

Ook deze editie zal een unieke mix van jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties verkopen aan hun liefhebbers.  Naast het aanbod voor de vrouwelijke mode fans, biedt Mode Marché ook bijzondere ontwerpen voor de man die er op zijn best uit wil zien en ook de kids worden niet vergeten! De Marché Bébé biedt alles voor kleine fashionlovers! En vergeet niet: met moederdag op 11 mei is het wellicht ook de manier om je moeder eindelijk in iets anders te hijsen!

VIP shopping hour
Van zo’n waanzinnige line-up gaat menig fashionista watertanden.  Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Tevens maken VIP Shoppers kans op te gekke prijzen zoals de inmiddels beruchte ‘Supergoede Goodiebags’.

Over Hilton Rotterdam
Mode Marché is te gast bij een Rotterdams icoon. Het Hilton Rotterdam, was een van de eerste hotels in Rotterdam dat opende in 1963. In de zomer van 2013 werd de complete verbouwing van het hotel afgerond, en voorzag het hotel hiermee van de nieuwste technologie en hoge kwaliteit design. Even bijkomen van al dat shoppen doe je met ‘drinks & bites’ in de Stadshal Bar & Restaurant.

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique).

MODE MARCHÉ | ZATERDAG 10 MEI 2014
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, 8,50 euro presale only bij SHPPR
13:00u tot 17:00u: toegang 3 euro aan de deur

LOCATIE
Hilton Rotterdam
Weena 10
3012 CM Rotterdam

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in