Eindhoven: deze zaterdag!

De fans weten het al jaren: als je op zoek bent naar uniek, Nederlands modetalent voor scherpe prijzen moet je bij Mode Marché zijn! Dé stock sample sale voor échte modeliefhebbers doet al sinds 2007 menig fashionlover watertanden. Op zaterdag 6 september is de Steentjeskerk dé plek voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met veel vertrouwd én nieuw modetalent. Het ‘Fashion Circus’ van Mode Marché brengt niet alleen een bijzondere mix van ontwerpers mee maar maakt ere en echt modefeestje van vol verrassingen!
Op Mode Marché kan je je van top tot teen in het nieuw steken. Ook deze editie zal een unieke mix van modeontwerpers en (web-)winkels hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties verkopen aan hun liefhebbers. De heetste looks scoor je onder andere bij *DIED*, Agna K. Marcha Hüskes of This Is Lilly. Een nieuwe tas nodig? Die vind je bij Philomijn of PieterSZoon. Maar ook sieraden van Gem Kingdom en fijne laarzen van Bottines vind jij op de grootste stock sample sale van Nederland. En ook de mannen worden niet vergeten: onder andere Jeroen van Tuyl en VonWinckelmann zijn er voor hem. Een nieuw kleurtje op je gezicht nodig? Dan is er ELLIS FAAS Cosmetics!

Shoppers die echt niks willen missen kunnen de kaarten voor het VIP Shopping Hour kopen bij You Are Here Conceptstore. Voor €5,00 een uur eerder shoppen, een goodiebag én Supergoodies winnen! Op Mode Marché’s Fashion Circus kan je touwtje trekken en blikken gooien, en wie weet win jij wel een must-have item van onze designers!

Mode Marché bredit na 15 edities in Rotterdam ook uit naar Eindhoven. Van Gorsel & De Smit: “We worden al jaren gevraagd of we naast Rotterdam andere steden willen aandoen. Met onze samenwerking met ‘IT’S WEEKEND: Fashion X Cult’ in Eindhoven zetten we daarin de eerste stap en kunnen we onze deelnemers ook een groter platform geven.”.

flyer_eindhoven-1

MODE MARCHÉ EINDHOVEN
Saturday September 6, 2014

12u – 13u: VIP Shopping Hour, €5,00*
13u – 17u: Mode Marché, €3,-

*VVK bij You Are Here, Kleine Berg 32A, 5611 JV Eindhoven

LOCATIE
Steentjeskerk
St. Antoniusstraat 5
5616 RT Eindhoven

Ontdek alle designers hier!

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in