Kom shoppen in Eindhoven!

Zaterdag wordt de Steentjeskerk omgetoverd tot een shopping walhalla! Shop supermooie items bij Nederlandse designers en mooie winkels voor toffe prijzen!

Dé Stock Sample Sale voor echte fashion lovers!

Zaterdag 6 september Steentjeskerk Eindhoven
12:00u tot 17:00u: Toegang 3,-

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in