Rotterdamse Schouwburg 2 mei Shopwalhalla!

Tijdens Mode Marché vindt je 3 etages vol met mode ontwerpers, sieraden vormers en tassen makers! Je kan je fashion hart ophalen, je laten inspireren en vooral heel veel shoppen!

Tijdens de 16e editie van de stock sample sale ‘for real fashion lovers’ zijn er nu al 40 designers zeker bij en de lijst wordt nog langer. De superleuke laarsjes van Bottines, bijzondere jurkjes van by Sanne Janssen, de erg gewilde tassen van Vlieger en Vandam, de prachtige sieraden van Charlotte Wooning en de coole brillen van Blick brillen; zij zijn er allemaal en natuurlijk nog veel en veel meer moois!

Op het supershopping event koop je rechtstreeks van de ontwerper zelf en kan je dus ook direct de bedenker van jouw must-have ontmoeten! Daarnaast keert, na de succesvolle try-out in de Kunsthal, Atelier Mode Marché terug. De eerste etage van de Rotterdamse Schouwburg bouwen we voor 1 dag om tot een groot atelier waar designers hun producten gaan maken én verkopen. Bij een aantal kan je ook een item naar je eigen wensen laten ontwerpen! Superleuk om met een unieke one-of-a-kind-piece naar huis te gaan.

Op Mode Marché vindt je naast heel veel mode en accessoires ook alles voor een perfecte look bij Dermalogica en Ellis Faas. Bij Dermalogica kan je een face-mapping laten doen en krijg je advies hoe jij met een stralende, gezonde huid door het leven kan gaan. Ellis Faas geeft je alle ins en outs op het gebied van make-up en laat de make-up artist zien hoe je dit zelf kan doen. Zij hebben een mini shop waar je al die fijne producten meteen kan kopen!

Het VIP hour begint om 12:00 en vooraf kan je een kaartje bij SHPPR kopen. Een uurtje eerder shoppen dan de rest, kans op supergoodies (graai 1 van de 50 gouden ballen uit de ballenbak en you’re the lucky winner) en een MM tasje met kleine verrassingen erin! Vanaf 13 uur gaan de deuren voor iedereen open en kan je voor €3,- genieten van al dat moois!

MODE MARCHÉ 16 – ROTTERDAMSE SCHOUWBURG
Saturday, May 2, 2015

12u – 13u: VIP Shopping Hour, €8,50*
13u – 17u: Mode Marché, €3,-

*VVK bij SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113, 3012 GS Rotterdam

Rotterdamse Schouwburg
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in