foto Jan de Groen

Over het event

Mode Marché: een bruisend mode evenement!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland en een bruisend publieksevenement dat nationaal veel aandacht heeft gekregen in de media.

Op Mode Marché worden  naast modeontwerpers ook andere disciplines zichtbaar gemaakt zoals kunst, muziek, fotografie en video kunst. Daarnaast wil de organisatie de stad Rotterdam ook een creatieve impuls geven.

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esmé de Smit (SHPPR Events) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden zijn al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale modeindustrie.

Foto Jan de Groen

Comments are closed.

Mode Marché: Supershopping!

Mode Marché is een stock sample sale met een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge én gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers. Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door organisatie van Mode Marché samengesteld. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland!

Copyright 2017 Mode Marché · RSS Feed · Log in